Bostaden är det viktigaste i staden

Dyrt i min stad


skrivet den 24 jun av Admin, klockan:07:44
Den här staden där jag bor kan man säga att boende över lag är dyrt och detta gäller ju då allt från hyresrätter till villor och naturligtvis även bostadsrätter. Det är ju så att det finns städer där det är billigare att bo och städer där det är dyrare och så vidare och just den här staden där jag bor är det faktiskt ganska dyrt men tanke på att det inte är en storstad. Så jag tror att jag faktiskt vågar påstå att en bostadsrätt här genomsnittligt kostar mer än samma bostadsrätt i en kanske annan stad skulle göra. Men som jag skrev tidigare så vet jag att jag vill bo här och då är ju detta något som jag får ta helt enkelt. Hur som helst så har jag nu alltså börjat leta efter den perfekta bostadsrätten för mig.

Just nu värderat 4.0 av 1 människor

  • Currently 4/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt