Bostaden är det viktigaste i staden

Villa eller bostadsrätt?


skrivet den 16 jun av Admin, klockan:10:58
Ja, som jag skrev i det förra inlägget så var min fråga under en ganska så lång tid huruvida jag skulle köpa en bostadsrätt eller en villa och nu är beslutet taget. Det kommer att bli en bostadsrätt. Och varför just en bostadsrätt? Jo, nämligen därför att det för mig verkligen är detta som är det mest praktiska. Villa kan säkert vara väldigt bekvämt på sitt sätt men för mig är det snarare en bostadsrätt som står för bekvämligheterna i form av att man inte behöver oroa sig för allt det jobb som en villa med trädgård och allt annat innebär. Och vill man absolut ha en trädgård så finns det ju många bostadsrätter som ger den här möjligheten också faktiskt så ja, för mig är det ganska självklart att det är en bostadsrätt som jag vill ha. För mig är detta helt enkelt det mest praktiska alternativet.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt